Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Szivárvány színű ruhában provokál az amerikai nagykövet a kö
  2016-07-02 16:55:23, szombat
 
  Szivárvány színű ruhában provokál az amerikai nagykövet a köcsögvonuláson


2016. július 02. 16:41
Hunhír.info (Tudósítónktól)

Tudósítónk jelentése szerint Európa összes selejtje Budapestre érkezett a nagy buzizsúrra. Leginkább külföldiek játszanak a békés magyar honpolgárok idegeivel, és erőszakkal próbálják elfogadtatni természetellenes csoportjaikat és nézeteiket. Persze ehhez jól jön minden segítség, amikor az amerikai szuperhatalom nagykövete is szivárvány színű ruhát öltött és ott vonaglott a buzeránsok között.


A mostani szivárványos felvonulás a magyar többség abszolút orrba csapása, egy kisebbség ideológiájának erőszakos ráerőltetése a többségre. Hiába van a borzasztó médiahátszél a rendezvény kapcsán, előbb-utóbb azt érik el vele, hogy aztán az eddig lehajtott fejű birka egyszer csak azt mondja, elég volt, ne tovább.

Tudósítónk jelentése szerint Colleen Bell amerikai nagykövet asszony is jól szórakozik a köcsögvonuláson, a vonulókkal szelfizget a menetben.



Egyébként a tikkasztó hőségben a tavalyihoz hasonló mennyiségű a melegfelhozatal. Idén mintha többen lennének az importált mások, sok a külföldi a menetben.


http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=95475





**************************


Szégyen!
Egy keresztény országban , pápai áldással kormányzati támogatással vonaglanak a köcsögök! Ezt a pápának nevezett argentín szélhámost, volt kidobóembert is a lábánál fogva kellene föllógatni egy karóra. Ennyit érdemelne ez a féleszű is semmi mást mint a háttérhatalom, és szabadkőművesség megtestesítője, és vezetője!...
Még senki sem magyarázta el a vezíír köreiből a pórnépnek, hogy miért is kell abberáltéknak a putrijukból kihozni az utcára a fertőjüket demontstrálva akkor, amikor már az is támogatva van , hogy házasodjanak. Nyomorult prosztatamasszőrök.
Mit várjunk. A legtöbb perverz , és fartúró kormányzati körökben van szerte a világban..



Vonaglanak a nemtelenek Pesten! Döbrögi is ott lóg, meg...

Posted on 2016-07-02 by Admin

16:15 Elindult a menet, benne az izraeli nagykövettel, Ilan Morral, akit hat civil ruhás vesz körül. Minden mozdulatát követik, nem engedik hozzá közel az embereket. Az első kamion előtt egy rendőrsofal vezeti a menetet.16:00

A tömeg még mindig nem indult el. A menet előtt körülbelül 100 méterre egy padon várja az indulást Bauer Tamás. A volt SZDSZ-es politikus a Borsnak elmondta: természetes, hogy itt van, ezzel fejezi ki a szolidaritását. Szerinte a mostani kormányzás alatt az LMBTQ emberek megítélése romlott, egyebek mellett a nemrég elfogadott családjogi törvény hatására.15:45 Zsúfolásig telt az Andrássy út és a Hősök tere és Munkácsy utca közötti szakasza. Az emberek egymást kérdezgetik, hogy mikor indulnak, van aki zászlókat lenget, de a legtöbben inkább magukat legyezgetik a kánikulában.A szervezők adományokat gyűjtenek a hangosításra.
Előzmények:
Nehéz volt eljutni a Pride helyszínére, gyakorlatilag csak gyalog érdemes megközelíteni a helyszínt.A rendőri készültség hatalmas. Tudósítónk szerint a helyzet olyan, mintha a pápa vagy az amerikai elnök érkezne hazánkba, többszáz rendőr vonult fel a menet kíséretére.Az Andrássy út és Dózsa György út kereszteződésében sárga mellényes szervezők ellenőrizték a felvonulni készülők táskáját. Újságíróknak elmondták, hogy szúró-vágó eszközöket keresnek, de a nyitott folyadékos üvegeknek sem örülnek.Egy “Zala megyei LMBTQ" feliratú táblát tartó lány elmondta: ez az első alkalom, hogy a zalaiak hivatalosan is képviselhetik magukat, köszönhetően az LMP egyik programjának. Fruzsi és Cintia nagy izgalommal várják az első Pride-jukat.
Kicsivel odébb egy “Ne buzizz!", illetve egy “A foci sem hagy hidegen" feliratot tartó fiatalember elmondta, az utóbbi években mindig eljön a Pride-ra. Lénárt Marcell középiskolai angol tanár. Saját bőrén érzi a diszkriminációt, elmondta azonban, hogy sokat változott a melegek helyzete az elmúlt néhány évben. Állítása szerint középiskolában még elképzelhetetlennek tartotta, hoyg előbújjon (felfedje, hogy meleg), mára azonban javult a megítélésük. Szerinte a folyamat lassú, de megállíthatatlan, öt év múlva már a mostaninál is jobb lesz a helyezte.Három óra előtt nem sokkal öt kamion sorakoztt fel az Andrássy út Hősök tere felöli végén. A menet eleje a Munkácsy utca és az Andrássy kereszteződésétől indult. Itt a vezető kamion előtt két rendőrauó állt be, ezek mellett egy rendőri mikrobusz, amelynek tetején egy kamera pásztázza a tömeget. A mikrobusz mögött egy rendőr kézikamerával is veszi a sokaságot.
A tömegben feltűnt egy “A keresztények a melegekért" táblával álló álló férfi. András elmondta, hogy a melegek és a keresztények közti párbeszédet szeretnék elősegíteni. Úgy véli, véget kéne vetni ennek a kulturális háborúnak, amit folytatnak ellenük, ezért vannak itt.Nem sokkal fél négy előtt megérkezett Lendvay Ildikó és Kunhalmi Ágnes, országgyűlési képviselő. Kunhalmi tudósítónknak elmondta: ez a negyedik vagy ötödik alkalom, hogy jelen vannak a Pride-on. “Amikor gyűlöletkampányra lehet politikát építeni, akkor nekünk itt a helyünk. Mindenkit anya szült - tette hozzá.A vezető kamion oldalára funérlemezből kivágott testeket erősítettek fel, amelyek fején egy-egy fényképet ragasztottak Orbán Viktorról, Tarlós Istvánról, Kövér Lászlóról és Áder Jánosról.
(bors)
Bal-Rad komm: “...Mindenkit anya szült..." - nyiffogja Kunhalmi!
NA EZ A NEM MINDEGY! HOGY MIKÉNT?!


http://www.balrad.com/2016/07/02/vonaglanak-a-nemtelenek-pesten-dobrogi-is-ott-lo g-meg/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: természetellenes, szabadkőművesség, megállíthatatlan, melegfelhozatal, diszkriminációt, köcsögvonuláson, ideológiájának, megtestesítője, középiskolában, szolidaritását, képviselhetik, szuperhatalom, abberáltéknak, megközelíteni, kézikamerával, csoportjaikat, demontstrálva, háttérhatalom, funérlemezből, tudósítónktól, tudósítónknak, országgyűlési, gyakorlatilag, hangosításra, programjának, szivárványos, középiskolai, támogatással, médiahátszél, kidobóembert, ragasztottak, nagykövettel, keresztények, újságíróknak, házasodjanak, köszönhetően, amerikai nagykövet, nagy buzizsúrra, békés magyar, amerikai szuperhatalom, buzeránsok között, mostani szivárványos, magyar többség, kisebbség ideológiájának, borzasztó médiahátszél, rendezvény kapcsán, eddig lehajtott, vonulókkal szelfizget, tikkasztó hőségben, tavalyihoz hasonló, importált mások, keresztény országban, Colleen Bell, Ilan Morral, Bauer Tamás, Dózsa György, Lénárt Marcell, Lendvay Ildikó, Kunhalmi Ágnes, Orbán Viktorról, Tarlós Istvánról, Kövér Lászlóról, Áder Jánosról, HOGY MIKÉNT,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Szép napot kívánok  Akarat  A jó emberek mindig szépek mar...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Reggel van  Neked tudnod kell  Akarat  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Png ház  Png nő  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  210 éve született a SZÓZAT meg...  A televizió nem a kultúrát kép...  Kellemes délutánt kívánok  Idő  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam Annuska bar...  Szép estét kedves látogatóimna...  Nem méltó hozzád  Egy lelki imádság  Alvó cicák  Png virág  Radikális szeretet  Png férfi  A Megváltó szolgálatában  Akarat  Facebookon kaptam  Akarat  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  Rátalálsz  Szép estét kedves látogatóimna...  A boldog családok mind hasonló...  Png kutya  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Png lepke  Elköszönt  Png kislány  A sors  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam  Png csokor  Hiányzik  A Megváltó szolgálatában  Soha ne kedvezz...  Idő  Kaffka_Margit  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Png kutya  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mi lenne ha  Szép estét kedves látogatóimna...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  A jó emberek mindig szépek mar...  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Png virág  Png csokor  Hiányzik  Szép estét  A másik dolog,  Sokan azt tartják  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  A boldog családok mind hasonló...  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  Alázat 
Bejegyzés Címkék
amerikai nagykövet, nagy buzizsúrra, békés magyar, amerikai szuperhatalom, buzeránsok között, mostani szivárványos, magyar többség, kisebbség ideológiájának, borzasztó médiahátszél, rendezvény kapcsán, eddig lehajtott, vonulókkal szelfizget, tikkasztó hőségben, tavalyihoz hasonló, importált mások, keresztény országban, pápának nevezett, lábánál fogva, vezíír köreiből, putrijukból kihozni, fertőjüket demontstrálva, legtöbb perverz, nemtelenek Pesten, izraeli nagykövettel, első kamion, rendőrsofal vezeti, menet előtt, padon várja, indulást Bauer, volt SZDSZ-es, mostani kormányzás, nemrég elfogadott, emberek egymást, legtöbben inkább, szervezők adományokat, rendőri készültség, helyzet olyan, pápa vagy, amerikai elnök, menet kíséretére, felvonulni készülők, nyitott folyadékos, első alkalom, zalaiak hivatalosan, első Pride-jukat, utóbbi években, melegek helyzete, elmúlt néhány, folyamat lassú, menet eleje, vezető kamion, rendőri mikrobusz, kamera pásztázza, mikrobusz mögött, rendőr kézikamerával, tömegben feltűnt, keresztények közti, kulturális háborúnak, negyedik vagy, természetellenes, szabadkőművesség, megállíthatatlan, melegfelhozatal, diszkriminációt, köcsögvonuláson, ideológiájának, megtestesítője, középiskolában, szolidaritását, képviselhetik, szuperhatalom, abberáltéknak, megközelíteni, kézikamerával, csoportjaikat, demontstrálva, háttérhatalom, funérlemezből, tudósítónktól, tudósítónknak, országgyűlési, gyakorlatilag, hangosításra, programjának, szivárványos, középiskolai, támogatással, médiahátszél, kidobóembert, ragasztottak, nagykövettel, keresztények, újságíróknak, házasodjanak, köszönhetően, ráerőltetése, ellenőrizték, elfogadtatni, helyszínére, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2234
  • e Hét: 16464
  • e Hónap: 27575
  • e Év: 181071
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.